Encyklopedie zvěře České republiky ptáci a savci

zařazení: Filmy, CD, DVD | DVD

Encyklopedie zvěře České republiky

 

Encyklopedie zvěře České republiky

obrázky: 12

Encyklopedie zvěře České republiky ptáci a savci

Záruka: dvouletá | Doba dodání: týdenní

kód: STE001872

Ptáci  a savci 183 minut
Videostudio SUA SPONTE Ostrava (videotvorba v oblasti přírody a myslivosti), natočilo soubor dvou DVD, Encyklopedii zvěře ČR. Recenzi provedl kolektiv Přírodovědecké fakulty Ostravské univerzity pod vedením Prof. RNDr. Jaromíra Ašmery, DrSc.
Oba díly obsahují 16 řádů, 25 čeledí a 106 druhů zvěře zoologicky seřazených. Odborný komentář namluvili hlasatelé ostravské televize. Režisér a kameraman Zdeněk Kouřil žil po tři roky jen se svým psem v lese, na horách a u vody, aby natočil život ve volné přírodě.
Prostřednictvím těchto DVD můžete poznat vzácné druhy ptáků, slyšet jejich hlasy, vnímat majestátnost dravců nebo se seznámit se všemi druhy vodního ptactva. Můžete být v těsné blízkosti říjného jelena, dívat se do očí (světel) zuřivého kance, sledovat souboje daňků na říjišti, být ve společnosti divokých koček, pozorovat ladné pohyby rysa, vyder, táhnoucí smečku vlků, divokost kun i rodinku medvědů při koupání a další unikátní záběry.
Encyklopedie je vysoce hodnocena nejen odborníky z oblasti školství, přírodních věd a myslivosti, ale také širokou veřejností. Byla oceněna na výstavách s přírodní tématikou, obdržela několik prvních cen v soutěžích celostátního chrakteru. Rovněž byla kladně hodnocena i v zahraničí. Autor byl za natočení Encyklopedie vyznamenán asociací lovců beze zbraně ČR Řádem "Bezflinťáků".
Pro snadnou orientaci v bohaté a obsažné náplni DVD je k vyhledávání přiložen seznam, kde je přesná stopáž.
Schváleno MR ČMMJ ze dne 22.1.1999 jako učební pomůcka

 

495,-
4

Další fotografie

vytiskni produkt

Doporučujeme

Dárkový poukaz

Vážení zákazníci,

Kromě internetového obchodu pro vás nyní spouštíme nový internetový bazar. Žádné provize nebo zbytečné průtahy!

Stačí vložit inzerát a počkat na odpověď kupujícího...

Vyzkoušejte...

http://inzerce.vseprolov.cz

Inzertní server

přejít na inzerci ...