



popis
Norský nůž Helle Harding - čepel: třívrstvý sendvič.
Nože světoznámé značky Helle jsou vyráběny v oblasti Sognefjorden (Holmedal). Při jejich ruční výrobě jsou používány staré tradiční postupy a nejkvalitnější materiály -dřevo, kost, kůže. Ušlechtilé nerezové oceli jsou precizně kaleny na tvrdost 58 HRC, vybrané modely nožů Helle mají čepele zhotovené sendvičovou metodou, kdy čepel tvoří více druhů oceli. Střední řezný plát oceli má vysokou tvrdost a řezivost (velmi vysoká odolnost proti opotřebení). Druhý v sendviči použitý materiál zajišťuje vysokou houževnatost a odolnost proti vyštípnutí ostří, zlomení nože a jinému mechanickému poškození. Helle knives jsou velmi vhodné pro nejnáročnější práci. Doufáme, že použití nožů Helle při Vašich aktivitách Vám přinese potěšení.
Rukojeť: bříza, růžové dřevo, kůže
Délka: 110 mm
Čepel: třívrstvý sendvič
Délka čepele: 100 mm
Pouzdro: pravá kůže
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nože |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.