InfiRay ZOOM ZH 38

zařazení: TERMOVIZE | Termovize InfiRay | Monokuláry

InfiRay ZOOM ZH38

IRay ZOOM ZH38

obrázky: 1234567

Zobrazit splátkovou kalkulačku

InfiRay ZOOM ZH 38

Záruka: tříletá | Doba dodání: Skladem

kód: STE022556

PŘI PLATBĚ CELÉ ČASTKY PŘEDEM, NEBO ZAPLACENÍ ZÁLOHY (ZÁLOHOVÁ FAKTURA MAILEM) VE VÝŠI 35 000,-  DOSTANETE SLEVU 1500,- , NEBO ZBOŽÍ V TÉTO HODNOTĚ.

ZÁLOHU PŘIJÍMÁME POUZE JELI ZBOŽÍ NA SKLADĚ, NEBO MINIMÁLNĚ NA CESTĚ K NÁM.

 

ZH38 je špičkový termovizní monokulár pro myslivost.

Přednosti:

Duální zorné pole (FOV), vysoké rozlišení displeje 1440 × 1080 a technologie bez závěrky.

Při zachování výhod čistého obrazu má ZH38 také řadu rozmanitých barevných možností, PIP, digitální zoom, sledování aktivních bodů, poměrový dálkoměr a další funkce.

Mohl by být široce používán pro noční lov, pozorování a určování polohy terénu, vyhledávání a záchranu atd.

ZOOM Series - ZH38

 

Podrobný popis :

 

První průlomovou novinkou je naše funkce „přiblížení, jak si přejete“. Pomocí unikátního duálního FOV a 2× optického zoomu může uživatel rychle ručně přepínat duální FOV, větší FOV s ohniskovou vzdáleností 19 mm se používá pro vyhledávání cíle a menší FOV s ohniskovou vzdáleností 38 mm pro identifikaci cíle. Naplnit potřebu vidět daleko, přesně a jasně. Tedy díky optickému zoomu neztrácí InfiRay ZOOM ZH38 kvalitu mezi dvěma zvětšeními  1,6x a 3,2!!

Vysoké rozlišení displeje 1440×1080 ZH38 má vestavěný plnobarevný displej s vysokým rozlišením s rozlišením až 1440×1080, spojený s okulárem s 20násobným zvětšením a podporuje ×1/×2/×3/×4 elektronický zoom pro jasnější a pohodlnější pozorování, které výrazně zlepšuje zážitek z pozorování lidského oka.

Funkce Shutterless modul jádra bez závěrky slouží k vynulování kalibrace závěrky, zjednodušení provozu a snížení spotřeby energie, díky čemuž je zobrazování tišší a lineární.
Vysoká kvalita obrazu s NETD ≤25mk Zobrazovací efekt řady ZOOM obstojí v testu jako vždy.

ZH38 je vybaven nechlazeným snímačem Vox 12μm s vysokým rozlišením 640×512 s NETD ≤25mk (25 °C, F#=1,0). A s ultra jasnou funkcí vaše dobrodružství už nikdy nezastaví ani ty nejhorší povětrnostní podmínky. Lepší kvalitu obrazu zajišťuje výkonný snímač a obrazové algoritmy, které vám přinesou jiný čistý venkovní zážitek. 10 hodin × 2 baterie

Řada ZOOM používá komponenty s nízkou spotřebou energie, nižší spotřeba, s vyměnitelnou 4400mAh velkokapacitní lithiovou baterií, výdrž baterie až 10 hodin, přídavná baterie jako standard, výdrž baterie až 20 hodin, pro dosažení dlouhodobé venkovní provoz bez starostí. 32GB úložiště ZH38 je vybaven pamětí 32 GB, která podporuje ukládání videa a obrázků, zatímco vestavěný modul WiFi podporuje aplikace APP.

Funkce PIP

Vestavěná funkce Picture-in-Picture ZH38 zlepšuje přesnost tím, že poskytuje 2x zvětšený obraz oblasti nitkového kříže v horní části displeje. Pomáhá uživatelům přiblížit cíle při zachování viditelnosti zbytku zorného pole. 5 barevných palet Pro různá prostředí lovu a osobní zvyky série ZOOM stále obsahuje 5 barevných režimů: bílá horká, černá horká, červená horká, barva a zvýraznění horkého cíle. Zejména ve zvýraznění horkého cíle lze automaticky a rychle zachytit nejteplejší místo v prostředí, aby bylo možné cíl najít.

 

640x512 pixelů, 12μm a NETD ≤25mk (25 °C, F#=1,0) termovizní snímač Díky funkci ULTRA CLEAR od InfiRay nebudou vaše dobrodružství už nikdy stejná! Můžete dosáhnout lepší kvality obrazu za všech povětrnostních podmínek! Funkce SHUTTERLESS Nový modul ZOOM Thermal Core obsahuje novou technologii Shutterless společnosti InfiRay, která ruší tradiční kalibraci závěrky pro zjednodušení provozu, nižší spotřebu energie a tišší zobrazování.

 

Funkce SHUTTERLESS

Nový modul ZOOM Thermal Core obsahuje novou technologii Shutterless společnosti InfiRay, která ruší tradiční kalibraci závěrky pro zjednodušení provozu, nižší spotřebu energie a tišší zobrazování.

 

 

 

Displej s vysokým rozlišením – 1440x1080 FHD – okulár s 20násobným zvětšením

Nyní můžete ZOOM plně barevný displej s vysokým rozlišením až s 20násobným zvětšením pomocí nastavitelného okuláru. A navíc ZH38 podporuje až 4x digitální zoom, což je něco navíc. A to vše výrazně zlepšuje zážitek z pozorování lidským okem.

 

Funkce obraz v obraze (PiP).

Funkce Picture-in-Picture u ZH38 zlepšuje přesnost díky dodatečnému 2x zvětšenému obrazu oblasti záměrného kříže, který se zobrazuje v horní části obrazovky. To může pomoci k dalšímu přiblížení obrazu při zachování původního zorného pole, které je stále viditelné na displeji.

 

5x BAREVNÝCH PALET

Nový ZOOM má dobře známé 5x barevné palety InfiRay, které vyhovují vašim individuálním preferencím. Každou barevnou paletu lze snadno použít k úpravě obrazu vašeho cíle tak, aby byl více zvýrazněn proti okolí. Zejména ve zvýraznění horkého cíle lze rychle identifikovat nejžhavější místo v prostředí, aby bylo možné lokalizovat váš cíl.

 

PRODLOUŽENÁ Životnost baterie

Nový ZOOM využívá nízkoenergetické komponenty pro nízkou spotřebu energie, s vyměnitelnými 4400mAh velkokapacitními lithiovými bateriemi (2x součástí balení) - pro až 10 hodin bezstarostného venkovního provozu.

 

Palubní funkce STORAGE

Nový monokulár ZOOM Thermal má 32 GB vestavěné paměti pro ukládání fotografií a videozáznamů všech vašich venkovních zážitků. Vestavěný WiFi modul podporuje konektivitu InfiRay APP pro vylepšení vašeho uživatelsky přívětivého zážitku.

 

Model ZH38

Detector Resolution 640×512

Pixel Pitch, μm 12

NETD, mK ≤ 25

Frame Rate, Hz 50

Objective Lens, mm 19/38

Magnification, × 1.6 ~ 12.8

Digital Zoom 1×/2×/3×/4×

Eye Relief, mm 20

Exit Pupil Diameter, mm 5.5

Display Resolution 1440×1080 FHD OLED

Display Size, inch 0.4

Battery Lithium-ion battery pack IBP-1/4400mAh/DC3.7V

Max. Battery Life, h 10 hours × 2 batteries

Amount of built-in memory, GB 32

Operating temperature, ? -20 ~ +50

Weight, g 580

Dimension, mm 190×65×60

 

Doprava Zdarma
45 000,-
3

Další fotografie

IRay ZOOM ZH38IRay ZOOM ZH38IRay ZOOM ZH38IRay ZOOM ZH38IRay ZOOM ZH38IRay ZOOM ZH38 vytiskni produkt

Doporučujeme

Dárkový poukaz

Vážení zákazníci,

Kromě internetového obchodu pro vás nyní spouštíme nový internetový bazar. Žádné provize nebo zbytečné průtahy!

Stačí vložit inzerát a počkat na odpověď kupujícího...

Vyzkoušejte...

http://inzerce.vseprolov.cz

Inzertní server

přejít na inzerci ...