Lovecká bunda Blaser HunTec Tranquility - Kamufláž

zařazení: MASKOVÁNÍ - KAMUFLÁŽ | Oblečení | Lovecké oděvy BLASER | Bundy | ODĚVY PÁNSKÉ | Bundy | Kamufláž - LES

Lovecká bunda Blaser HunTec Tranquility - Kamufláž

Lovecká bunda Blaser HunTec Tranquility

obrázky: 123456789101112

Zobrazit splátkovou kalkulačku

Lovecká bunda Blaser HunTec Tranquility - Kamufláž

Záruka: dvouletá | Doba dodání: Do tří dnů

kód: STE022292

Naprosto tichá, měkká bunda s úžasnou, přímo mazlivou vnitřní stranou. Ideální volba pro tiché šoulání, pro opravdu aktivní lovce.

Více informací

Softshellová bunda z měkkého, tichého, ale přesto robustního, čtyřcestného streč materiálu, se hodí pro jakoukoliv aktivitu v přírodě. Můžete ji nosit samostatně nebo v případě velké zimy ji navléknout na Operator bundu ze stejné Blaser kolekce. 

Má vnitřní fleece stranu s příměsí kávové sedliny S.Café. Díky tomu bunda rychleji schne, absorbuje pachy, odráží UV paprsky a opravdu hřeje. Elastický materiál vám zajistí vysoký komfort při nošení. Bunda vás ochrání před deštěm i větrem, povrch je opatřen vodoodpudivou a protišpinivou úpravou DWR. 

U bundy určitě využijete dvě přední prostorné kapsy, které pohodlně otevřete, i když budete mít na zádech batoh zapnutý kolem pasu.  Nechybí ani náprsní kapsa, rovněž na zip. Vysoký límec je napevno spojený s kapucí, kterou si můžete libovolně stáhnout. Vnitřní strana límce je ze speciálního mřížkového fleece, který maximálně nasává váš pot v oblasti krku a rychle ho odvádí na povrch. Obvod bundy pohodlně upravíte v jejím dolním okraji. Stahovací šňůry jsou na vnitřních bocích pod logem Argali. Ukončení rukávů perfektně sedí díky elastickým vsazením. Všechny použité zipy jsou od japonské firmy YKK. 

Softshell v té absolutně nejlepší podobě. Tak můžeme charakterizovat tuto mimořádnou, nejen loveckou bundu Tranquility značky Blaser.  Bundu nabízíme také v zelené barvě.

• Vysoce prodyšná
• Opravdu tichá
• Velmi pohodlná, strečová

Dámské/pánské: pánské

Pro koho: volný čas, lovec, rybář

Barva: kamufláž

Pro období: podzimní, jarní

Speciální vlastnost: s kapucí, funkčníVrchní vrstva: 84% polyester, 16% polyester s příměsí kávové sedliny značky S.Café

Vnitřní vrstva: 63% polyester, 37% polyester s příměsí kávové sedliny značky S.Café

6 800,-
2

Další fotografie

Lovecká bunda Blaser HunTec TranquilityLovecká bunda Blaser HunTec TranquilityLovecká bunda Blaser HunTec TranquilityLovecká bunda Blaser HunTec TranquilityLovecká bunda Blaser HunTec TranquilityLovecká bunda Blaser HunTec TranquilityLovecká bunda Blaser HunTec TranquilityLovecká bunda Blaser HunTec TranquilityLovecká bunda Blaser HunTec TranquilityLovecká bunda Blaser HunTec TranquilityLovecká bunda Blaser HunTec Tranquility vytiskni produkt

Doporučujeme

Dárkový poukaz

Vážení zákazníci,

Kromě internetového obchodu pro vás nyní spouštíme nový internetový bazar. Žádné provize nebo zbytečné průtahy!

Stačí vložit inzerát a počkat na odpověď kupujícího...

Vyzkoušejte...

http://inzerce.vseprolov.cz

Inzertní server

přejít na inzerci ...