Lovecká bunda Blaser HunTec Tranquility - Kamufláž - Nadměrná

zařazení: MASKOVÁNÍ - KAMUFLÁŽ | Oblečení | Lovecké oděvy BLASER | Bundy | ODĚVY PÁNSKÉ | Bundy | Kamufláž - LES

Lovecká bunda Blaser HunTec Tranquility - Kamufláž  - Nadměrná velikost

Lovecká bunda Blaser HunTec Tranquility - Kamufláž

obrázky: 123456789101112

Zobrazit splátkovou kalkulačku

Lovecká bunda Blaser HunTec Tranquility - Kamufláž - Nadměrná

Záruka: dvouletá | Doba dodání: Do tří dnů

kód: STE022293

Naprosto tichá, měkká bunda s úžasnou, přímo mazlivou vnitřní stranou. Ideální volba pro tiché šoulání, pro opravdu aktivní lovce.

Více informací

Softshellová bunda z měkkého, tichého, ale přesto robustního, čtyřcestného streč materiálu, se hodí pro jakoukoliv aktivitu v přírodě. Můžete ji nosit samostatně nebo v případě velké zimy ji navléknout na Operator bundu ze stejné Blaser kolekce. 

Má vnitřní fleece stranu s příměsí kávové sedliny S.Café. Díky tomu bunda rychleji schne, absorbuje pachy, odráží UV paprsky a opravdu hřeje. Elastický materiál vám zajistí vysoký komfort při nošení. Bunda vás ochrání před deštěm i větrem, povrch je opatřen vodoodpudivou a protišpinivou úpravou DWR. 

U bundy určitě využijete dvě přední prostorné kapsy, které pohodlně otevřete, i když budete mít na zádech batoh zapnutý kolem pasu.  Nechybí ani náprsní kapsa, rovněž na zip. Vysoký límec je napevno spojený s kapucí, kterou si můžete libovolně stáhnout. Vnitřní strana límce je ze speciálního mřížkového fleece, který maximálně nasává váš pot v oblasti krku a rychle ho odvádí na povrch. Obvod bundy pohodlně upravíte v jejím dolním okraji. Stahovací šňůry jsou na vnitřních bocích pod logem Argali. Ukončení rukávů perfektně sedí díky elastickým vsazením. Všechny použité zipy jsou od japonské firmy YKK. 

Softshell v té absolutně nejlepší podobě. Tak můžeme charakterizovat tuto mimořádnou, nejen loveckou bundu Tranquility značky Blaser.  Bundu nabízíme také v zelené barvě.

• Vysoce prodyšná
• Opravdu tichá
• Velmi pohodlná, strečová

 

Dámské/pánské: pánské

Pro koho: volný čas, lovec, rybář

Barva: kamufláž

Pro období: podzimní, jarní

Speciální vlastnost: s kapucí, funkčníVrchní vrstva: 84% polyester, 16% polyester s příměsí kávové sedliny značky S.Café

Vnitřní vrstva: 63% polyester, 37% polyester s příměsí kávové sedliny značky S.Café

Doprava Zdarma
7 480,-
1

Další fotografie

Lovecká bunda Blaser HunTec Tranquility - KamuflážLovecká bunda Blaser HunTec Tranquility - KamuflážLovecká bunda Blaser HunTec Tranquility - KamuflážLovecká bunda Blaser HunTec Tranquility - KamuflážLovecká bunda Blaser HunTec Tranquility - KamuflážLovecká bunda Blaser HunTec Tranquility - KamuflážLovecká bunda Blaser HunTec Tranquility - KamuflážLovecká bunda Blaser HunTec Tranquility - KamuflážLovecká bunda Blaser HunTec Tranquility - KamuflážLovecká bunda Blaser HunTec Tranquility - KamuflážLovecká bunda Blaser HunTec Tranquility - Kamufláž vytiskni produkt

Doporučujeme

Dárkový poukaz

Vážení zákazníci,

Kromě internetového obchodu pro vás nyní spouštíme nový internetový bazar. Žádné provize nebo zbytečné průtahy!

Stačí vložit inzerát a počkat na odpověď kupujícího...

Vyzkoušejte...

http://inzerce.vseprolov.cz

Inzertní server

přejít na inzerci ...