Antifer pachový ohradník sada do aut proti kunám

zařazení: Lovecká výbava auta,ATV | Repelenty a plašiče zvěře | Repelent do auta proti kunám | Repelent do auta proti kunám

Antifer pachový ohradník sada do aut proti kunám

Antifer pachový ohradník sada do aut proti kunám

obrázky: 12

Antifer pachový ohradník sada do aut proti kunám

Záruka: dvouletá | Doba dodání: Do tří dnů

kód: STE020085

Odpuzovač kun, který chrání motor a interiér vašeho automobilu. Jedná se o plastový aplikátor s magnety, který se dá snadno přidělat a zároveň použít po výměně náplně opakovaně. Přípravek kunám silně zapáchá a připomíná jim pach predátora. Přípravek neobsahuje toxické látky a není škodlivý pro domácí mazlíčky či jiná volně žijící zvířata.

ANTIFER pachový ohradník sada do aut na ochranu proti kunám je účinná ochrana vašeho vozu. Produkt je jedinečnou směsí několika typů pachů. S jeho pomocí předejdete nežádoucímu poškození kabeláže a textilních součástí v automobilech, které způsobují hlodavci a kuny.

Obsah:
kulatý plastový držák s magnety průměr 55 mm
absorpční houbička
ANTIFER  pachový ohradník roztok proti kunám 10 ml

Návod na použití: na vloženou absorpční houbičku v plastovém držáku nakapejte pár kapek roztoku (ne mimo houbičku).Roztokem nepotřísněte pokožku, oděv, motor ani jiné části vozu. Přípravek je účinný po dobu 4 týdnů, v závislosti na počasí. Během aplikace přípravku výrobce doporučuje používat ochranný oděv a ochranné rukavice. Při potřísnění kůže či zasažení očí důkladně opláchněte vodou. Při požití vyhledejte ihned lékaře! Přípravek nesmí být použit jinak, než je uvedeno v návodu. Uchovejte odděleně od potravin, nápojů a krmiv! Výrobek obsahuje magnety se silným magnetickým polem, které by mohly poškodit citlivou elektroniku či datové nosiče v jejich blízkosti!

Doporučení:
V případě škod páchaných kunami na vašem automobilu neaplikujte přímo na motor a ani na jiné části vašeho vozu bez použití nosiče zápachu!
ANTIFER se aplikuje pouze na nosič zápachu, který je umístěný v plastovém držáku s magnety.

 

280,-
3

Další fotografie

Antifer pachový ohradník sada do aut proti kunám vytiskni produkt

Doporučujeme

Dárkový poukaz

Vážení zákazníci,

Kromě internetového obchodu pro vás nyní spouštíme nový internetový bazar. Žádné provize nebo zbytečné průtahy!

Stačí vložit inzerát a počkat na odpověď kupujícího...

Vyzkoušejte...

http://inzerce.vseprolov.cz

Inzertní server

přejít na inzerci ...