Vibrační protištěkací obojek IKI VOICE

zařazení: LOVECKÝ PES | Obojky pro odnaučení nežádoucího štěkání | Vibrační

Vibrační, zvukový a hlasový protištěkací obojek. Pes uslyší hlas svého pána. Pro malé a nejmenší pejsky. Barva modrá, šedá

Vibrační protištěkací obojek IKI VOICE

obrázky: 12

Vibrační protištěkací obojek IKI VOICE

Záruka: dvouletá | Doba dodání: týdenní

kód: STE004255

Vibrační a ultrazvukový protištěkací obojek. Řešení pro malé a nejmenší pejsky. Barva tmavošedá a modrá . Nezapomeňte si zvolit provedení.

Výrobce: NUM´AXES, Francie

Popis:

Vibrační, zvukový a hlasový protištěkací obojek pro malé a nejmenší pejsky v úhledném provedení.

Při štěkání psa obojek dle nastavení buď vydává zvukový signál se současnými vibracemi nebo po zvukovém upozornění psovi přehraje postupně 2 krátké povely, namluvené předtím jeho pánem, nebo jsou nejprve generovány vibrace a poté opět následují 2 hlasové povely.

Obojek reaguje výhradně jen na štěkot psa, který jej má na krku, takže je vyloučeno, aby byl uveden do chodu štěkotem cizího psa.

Vyrábí se ve dvou barevných modifikacích - modré a tmavošedé (téměř černé) s esteticky mimořádně zdařilým designem, takže bude navíc pejskovi slušet.

Tento výrobek slaví spolu s modelem IKI SONIC v současné době mimořádný úspěch zejména v Japonsku, v Austrálii a ve Velké Británii. IKI VOICE může být rovněž vhodným dárkem.

Technické údaje:
Módy činnosti: 1. vibrace + zvukové upozornění
2. zvukové upozornění, následuje postupně 1. a 2. zaznamenaný hlasový povel
3. vibrace, následuje postupně 1. a 2. zaznamenaný hlasový povel
Detekce štěkání: snímáním chvění kůže na krku
Nastavení citlivosti detekce: potenciometrem (pomocí šroubováčku v příslušenství)
Počet hlasových zpráv: 2
Délka jednotlivých zpráv: max. 5 s (každá)
Napájení: lithiová baterie 3V, typ CR 2450 (tvar mince)
Životnost baterie: 30 dní v režimu zapnutí 12 hodin denně a 24 spuštěních za den
Signalizace slabé baterie: zvuková
Krytí: krátkodobě proti mírnému dešti (ne proti ponoření)
Pracovní teplota: -20 až +50°C
Rozměry (v x š x h): 66 x 32 x 27 mm
Hmotnost: 56 g (vč. baterie)
Nastavitelný řemínek: na obvod krku 17 až 55 cm

Další vlastnosti:

* přístroje odpovídají normám EU ETSI EN 300 220, značka CE
* výrobce, firma NUM´AXES, je členem mezinárodní asociace pro techniku v ochraně společenských zvířat ECMA, čímž je zajištěna vysoká úroveň ochrany zvířat a dodržování a kontrola parametrů výrobků vzhledem k bezpečnosti a šetrnému zacházení se zvířaty

Další informace a tipy:
protištěkacích obojků.

Protože cílem korekce chování psa obvykle není psa úplně odnaučit štěkat - štěkání psů je jejich přirozený projev a způsob komunikace s lidmi - na rozdíl od elektronických výcvikových obojků, kde se snažíme souvislot mezi nasazením a jejich působením "utajit", v tomto případě ji naopak zdůrazňujeme. Protištěkací obojek psovi před jeho nasazením ukážeme a po jeho sejmutí opět. Psi jsou velice inteligentní a rychle tento "obřad" pochopí.

Výrobek je určen pouze pro malá a nejmenší plemena psů. Rozhodně nelze očekávat, že by zabránil ve štěkání takovému rotvajlerovi nebo dobrmanovi (pro tato plemena jsou určeny standardní elektronické protištěkací obojky). I mezi malými křiklouny se ale zcela určitě naleznou takoví, kterým protivný zvuk nebo chvění obojku nezabrání v jejich rozhodnutí nám o sobě neustále hlasitě dávat vědět. Více než na velikosti totiž záleží na citlivosti a vnímavosti psa. Zrovna tak, jako na některé lidi platí dobré slovo, na jiné důrazné napomenutí a na některé nemá vliv ani opakovaný pobyt v nápravném zařízení... V tom případě potom i zde nezbude, než vibrační obojek nahradit elektronickým.

Vzhledem k digitálnímu záznamu hlasu nelze od tohoto poměrně jednoduchého zařízení očekávat vysokou věrnost reprodukce. Hlas bude znít trochu "počítačově". Nicméně je třeba, aby povely byly namluveny důrazně (ne však příliš hlasitě) a se správnou, tj. "výhružnou" intonací, ne neutrálním mdlým hlasem, jak má většina páníčků většinou nesprávně ve zvyku (tedy dokud je pejsek nerozčílí). Důležitost správné intonace platí při komunikaci se psem zcela obecně, ale to je zase jiná kapitola (výcviková).
Obsah dodávky:

* protištěkací obojek IKI VOICE s namontovaným kratším senzorem
* nylonový řemínek
* plastová přezka řemínku
* lithiová baterie 3V CR 2450
* magnetický klíč (magnet)
* delší senzor (pro dlouhosrsté psy)
* nastavovací šroubováček
* originální a český návod k použití
* záruční list
* prodejní doklad s náležitostmi daňového dokladu

Souprava je dodávána v úhledné papírové krabičce.

http://www.canicom.cz/components/com_virtuemart/show_image_in_imgtag.php?filename=resized%2FVibra__n___proti_4d1f8741798a5_160x120.jpg&newxsize=160&newysize=120&fileout=http://www.canicom.cz/components/com_virtuemart/show_image_in_imgtag.php?filename=resized%2FVibra__n___proti_4d1f877496977_160x120.jpg&newxsize=160&newysize=120&fileout=

1 450,-
3

Další fotografie

Vibrační protištěkací obojek IKI VOICE vytiskni produkt

Doporučujeme

Dárkový poukaz

Vážení zákazníci,

Kromě internetového obchodu pro vás nyní spouštíme nový internetový bazar. Žádné provize nebo zbytečné průtahy!

Stačí vložit inzerát a počkat na odpověď kupujícího...

Vyzkoušejte...

http://inzerce.vseprolov.cz

Inzertní server

přejít na inzerci ...