HART KERNIG-J

zařazení: VÝSTROJ PSOVODA | SPECIÁLNÍ VÝBAVA PSOVODA | ODĚVY PÁNSKÉ | Oděvy psovoda | Lovecké oděvy HART | Bundy | Speciální - do lečí | SPOLEČNÉ LOVY / NAHÁŇKY | Ochrané oděvy - zbraně černé | Viditelnost v leči - ODĚVY | Reflexní bundy

HART KERNIG-J

KERNIG-J

obrázky: 12345

Zobrazit splátkovou kalkulačku

HART KERNIG-J

Záruka: dvouletá | Doba dodání: Do tří dnů

kód: STE020453

Ve větru,  v dešti, sněhu  přes trny a houštiny vždy si lov užijete s bundou KERING J - s prodyšným loveckým oblečením od firmy Hart vzdorujete veškerým vlivům co se vám snaží lov pokazit.
Hart KERNIG-J je perfektní bunda pro psovody do lečí a  pro lov černé zvěře.
 
Vnější látka ze 100D Cordura přesvědčí svou odolností. Cordura je tkanina, která byla vyvinuta speciálně pro venkovní použití a zaručuje absolutní robustnost. Protiskluzové a roztržení odolné ozdoby ARMOTEX na ramenou nabízejí další odolnost proti perforaci. Bez ohledu na to, zda vám v cestě stojí trny, XHKEJnebo vyčnívající větve, s KERNIG-J to není žádný problém.

Bunda je také vybavena vodotěsnou a vysoce prodyšnou membránou Osmotech. Zatímco zvenčí neproniká žádná voda, přebytečné páry uvnitř jsou odváděny pryč z těla a mohou unikat látkou. Švy jsou podlepené, a proto také vodotěsné.
Hart KERNIG-J zaujme řadou funkčních funkcí.

Bunda je vybavena mnoha praktickými kapsami, takže je vše po ruce. Drobné předměty a dokumenty lze pohodlně a bezpečně uložit do čtyř prostorných předních kapes a vnitřní kapsy na zip. Dvě náprsní kapsy s vodotěsnými zipy a dalšími držáky antény nabízejí prostor pro rádio a obousměrné rádio. Bunda má na zadní straně velkoryse dimenzovanou herní kapsu pro snadný transport lovené kořisti, jako jsou zajíci, kachny nebo bažanti. Kromě toho jsou na přední straně připevněny držáky nábojů pro kulové náboje a brokové náboje.

Kromě vysoce kvalitní membrány je kapuce integrovaná v límci, elastické manžety nastavitelné pomocí suchého zipu, prodloužený lem a vodotěsný obousměrný zip zajišťují optimální ochranu proti povětrnostním vlivům. Předtvarované rukávy zaručují optimální volnost pohybu a velikost pasu lze individuálně upravit pro ještě větší pohodlí.

Ochranné vybavení by mělo být nejen robustní, ale také dobře viditelné pro ostatní lovce. To je zajištěno signální oranžovou barvou a reflexním pruhem podél boku. KERNIG-J je držitelem certifikátu CAT II a splňuje normy a zákony OOP (osobní ochranné prostředky, vysoká viditelnost).

Pro doplnění vašeho venkovního oblečení nabízíme pánské kalhoty HART KERNIG, které ladí s bundou.
Stručný přehled:

Materiál: Vnější 1: 100% polyester; Vnější 2: 48% polyester, 36% nylon, 16% elastan; Uvnitř: PU membrána; Podšívka: 100% polyester
voděodolná a vysoce prodyšná membrána osmotech
podlepené švy
Vodní sloupec: 8 000 mm / m² / 24 h
Prodyšnost: 8 000 g / m² / 24 h
robustní vnější tkanina z 1000D Cordura se zesílenými ověsy ARMOTEX® na ramenou
4 prostorné přední nákladní kapsy se zipy
2 náprsní kapsy s voděodolnými zipy pro rádio a GPS
1 herní kapsa s voděodolným zipem na zadní straně
1 vnitřní kapsa na zip;
Poutka na kazetu na přední straně
kloubové rukávy
nastavitelný pas
odnímatelná kapuce
elastické a nastavitelné manžety na suchý zip
reflexní pruh podél boku
Certifikováno PPE CAT II
Barva: Blaze

5 290,-
3

Další fotografie

KERNIG-JKERNIG-JKERNIG-JKERNIG-J vytiskni produkt

Doporučujeme

Dárkový poukaz

Vážení zákazníci,

Kromě internetového obchodu pro vás nyní spouštíme nový internetový bazar. Žádné provize nebo zbytečné průtahy!

Stačí vložit inzerát a počkat na odpověď kupujícího...

Vyzkoušejte...

http://inzerce.vseprolov.cz

Inzertní server

přejít na inzerci ...