Lovecká bunda Blaser HunTec Observer - Kamufláž

zařazení: MASKOVÁNÍ - KAMUFLÁŽ | Oblečení | Lovecké oděvy BLASER | Bundy | ODĚVY PÁNSKÉ | Bundy | Kamufláž - LES

Lovecká bunda Blaser HunTec Observer - Kamufláž

Lovecká bunda Blaser HunTec Observer

obrázky: 123456789101112131415

Zobrazit splátkovou kalkulačku

Lovecká bunda Blaser HunTec Observer - Kamufláž

Záruka: dvouletá | Doba dodání: Do tří dnů

kód: STE022284

Péřová, hybridní bunda Observer je navržena nejen pro příjemné pozorování zvěře v chladných až zimních podmínkách. Poskytne vám okamžité teplo a nepustí k vašemu tělu zimu.

Více informací

Observer je hybridní, izolační bunda s efektem maximálního zadržení tepla u vašeho těla. To díky použití speciální podšívky s funkcí HEIQ Xreflect. Jedná se o inovativní technologii odrazu sálavého tepla. Stačí méně izolačního materiálu, bunda je lehčí a méně objemnější, ale přesto opravdu hřeje. 

Jako vrchní materiál je na ramenou, kapuci a části rukávů použit strečový, dvouvrstvý, voděodolný polyamid. Tělo a vrchní rukávy je ušité ze stoprocentně recyklovaného polyamidu. Vnitřní strana rukávů a boční části těla bundy jsou z tichého polyamidu, který je mimořádně prodyšný. Bunda je zateplena peřím. Ale na bocích a na vnitřních rukávech je pro zvýšení prodyšnosti použito jako zateplení umělé vlákno. 

Celá bunda je na povrchu opatřena vodoodpudivou a protišpinivou úpravou DWR. Samozřejmostí jsou dvě přední prostorné kapsy, do kterých pohodlně sáhnete, i když budete mít na zádech batoh zapnutý kolem pasu. Vysoký límec je napevno spojený s kapucí s kšiltem, kterou si můžete libovolně stáhnout. Vnitřní strana límce je ze speciálního mřížkového fleece, který maximálně nasává váš pot v oblasti krku a rychle ho odvádí na povrch. Bundu samozřejmě můžete stáhnout v pase, tkanice pro stažení jsou ukryté v předních kapsách. 

Bunda je opravdu velmi lehká a skladná. Rychle ji smotáte, strčíte do kapuce, stáhnete tkanicí a schováte. V případě opravdu nepříznivého počasí doporučujeme přes tuto bundu navléknout bundu Venture 3L. Tuto bundu nabízíme rovněž v zelené barvě.

• Izolační
• Chrání před větrem a menším deštěm
• Velmi lehká

Dámské/pánské: pánské

Pro koho: rybář, lovec, volný čas

Barva: kamufláž

Pro období: zimní

Membrána: 100% polyuretan

Vodní sloupec (mm): 20 000

Prodyšnost (g/m2/24hod): 20 000

Materiál vrchní: 1. 100% polyamid, 2. 100% polyamid, 3. 100% polyamid

Podšívka: 1. 100% polyamid, 2. 89% polyester, 11% elastan

Zateplení: 1. 90% prachové peří, 10% peří, 2. 100% polyester

Speciální vlastnost: péřové , funkční, s kapucí, s membránou

 

Doprava Zdarma
9 714,-
1

Další fotografie

Lovecká bunda Blaser HunTec ObserverLovecká bunda Blaser HunTec ObserverLovecká bunda Blaser HunTec ObserverLovecká bunda Blaser HunTec ObserverLovecká bunda Blaser HunTec ObserverLovecká bunda Blaser HunTec ObserverLovecká bunda Blaser HunTec ObserverLovecká bunda Blaser HunTec ObserverLovecká bunda Blaser HunTec ObserverLovecká bunda Blaser HunTec ObserverLovecká bunda Blaser HunTec ObserverLovecká bunda Blaser HunTec ObserverLovecká bunda Blaser HunTec ObserverLovecká bunda Blaser HunTec Observer vytiskni produkt

Doporučujeme

Dárkový poukaz

Vážení zákazníci,

Kromě internetového obchodu pro vás nyní spouštíme nový internetový bazar. Žádné provize nebo zbytečné průtahy!

Stačí vložit inzerát a počkat na odpověď kupujícího...

Vyzkoušejte...

http://inzerce.vseprolov.cz

Inzertní server

přejít na inzerci ...