Nabíjecí LED svítilna Saint Torch 30

zařazení: SVÍTILNY | NexTORCH | Výkonné | Ruční svítilny

Nabíjecí LED svítilna Saint Torch 30

Nabíjecí LED svítilna Saint Torch 30

obrázky: 12

Zobrazit splátkovou kalkulačku

Nabíjecí LED svítilna Saint Torch 30

Záruka: dvouletá | Doba dodání: nedostupné

kód: STE017046

Nabíjecí LED svítilna Saint Torch 30

Svítilna NexTorch Saint Torch 30 je ultravýkonná LED svítilna, která má všestranné využití. Především Vám však bude  nejlepším pomocníkem pro noční vyhledávání v terénu.

Svítilna je osazena LED diodou CREE XHP 50B LED, která dokáže vyzařovat  světelný paprsek o síle až 5600 lumenů s úctyhodným dosvitem 480 metrů po dobu 150 minut! Široký světelný paprsek využijete ale i pro velké světelné pokrytí bližšího prostoru.

Svítilna NexTorch Saint Torch 30 je vyrobena z lehkého leteckého hliníku 6061-T6 s titanem tvrzenou horní vrstvou. Povrch je navržen tak, aby se Vám svítilna neskutálela ani na nerovném povrchu. Voděodolnost svítilny zase zaručí, že Vás nezradí ani při silném nočním dešti nebo při pádu svítilny do kaluže.

Nabíjecí lithiová baterie o vysoké kapacitě 4 x 2600 mAh poskytuje svítilně dostatečný výkon, je kvalitně zpracována, má mosazný kontaktní kroužek a zpruhu z nerezové oceli. Svítilnu nabíjíte pomocí nabíjecího otvoru pro adaptér přímo na jejím těle.

Svítilna nabízí přednastavené světelné režimy, včetně režimu stroboskop a S.O.S. Obrovský výkon až 5600 lumenů je perfektním řešením pro záchranné práce, vyhledávání ztracených osob, hlídání objektů, hlídkování v terénu, nebo jako extra světlo do automobilu apod.

Optický systém svítilen Nextroch je charakteristiký propracovaností, výkonem i odolnosti. Použité LED od nejvyznamnějších světových výrobců patří k tomu nejlepšímu na trhu s garancí výdrže více než 50 000 hodin. Ultra čiré čočky nabízí špičkovou světelnou propustnost a při tom vysokou odolnost proti prasknutí či poškrábaní. K celkovému dokonalému výkonu pak přispívá technologie cylindrů, v kterých jsou žárovky uložené a to především díky optimálnímu tvaru i lesku povrchu. To zaručuje maximální přenos světla i jeho zaostření dle účelu použití každé svítilny.

Veškeré svítilny NexTorch jsou certifikovány dle celosvětově uznávaného amerického ANSI/NEMA FL1 standardu, který zaručuje, že udávané hodnoty jsou měřeny jednotnou metodikou a tyto hodnoty jsou garantovány. Víte tak, jak byly hodnoty měřeny a že udávané parametry jsou pravdivé.

 

Balení obsahuje:

svítilna NexTorch Saint Torch 30

nabíječka do el. sítě

popruh přes rameno, přepravní taška

vodotěsný obal

 

Parametry:

výkon: 5600 lumenů/ 2500 lumenů/ 840 lumenů/ 105 lumenů

výdrž: 150 min / 3 hod 30 min / 8 hod 30 min / 60 hod

dosvit: 480 metrů

módy: přednastavené režimy včetně režimu stroboskop a S.O.S.

LED dioda: CREE XHP 50B LED

materiál: letecký hliník 6061-T6 s povrchovou úpravou tvrzení anodizací

váha: 728 g s baterií

rozměry: délka 200 mm, tělo 50 mm, hlavice 82 mm

NEXTORCH - Doživotní záruka

 

Doplňky:

čistící hadřík NexTORCH LC6

silikonový gel NexTORCH SL6

4 490,-
3

Další fotografie

Nabíjecí LED svítilna Saint Torch 30 vytiskni produkt

Doporučujeme

Dárkový poukaz

Vážení zákazníci,

Kromě internetového obchodu pro vás nyní spouštíme nový internetový bazar. Žádné provize nebo zbytečné průtahy!

Stačí vložit inzerát a počkat na odpověď kupujícího...

Vyzkoušejte...

http://inzerce.vseprolov.cz

Inzertní server

přejít na inzerci ...