Automatická líheň na vejce PUISOR IO-204 AUTOMATIC

zařazení: OBORY a BAŽANTNICE | Líhně - Bažantí zvěř a drůbež | Automatické | Líhně PUISOR

Automatická líheň na vejce PUISOR IO-204 AUTOMATIC

Automatická líheň na vejce PUISOR IO-204 AUTOMATIC

obrázky: 1234567

Zobrazit splátkovou kalkulačku

Automatická líheň na vejce PUISOR IO-204 AUTOMATIC

Záruka: dvouletá | Doba dodání: Skladem

kód: STE023835

Líheň na drůbež, automatické otáčení, na 51 slepičích vajec, ukazatel teploty a vlhkosti, digitální regulace teploty 25-41°C. Pokud hledáte automatickou líheň na kuřata, křepelky, husy, kachny, bažanty či exotické ptactvo a plazy s automatickým otáčením, máme pro Vás bezva tip. S tímto spolehlivým inkubátorem bude líhnutí i dolíhnutí drůbeže jedna báseň. Vajíčka můžete mít celou dobu pod drobnohledem díky víku, které je průhledné a na digitálním displeji můžete sledovat aktuální teplotu a vlhkost v líhni. Na otáčení vajec nebudete muset vůbec myslet díky modulu, který vejci pravidelně otáčí v 1 hod. intervalech. Vaším úkolem bude pouze udržování vlhkosti pomocí dolévání vody do spodních kanálků. Líheň vyrobena z kvalitního plastu se snadno čistí, takže údržba líhně nebude žádný problém a bude Vám dělat radost po mnoho let.

Detailní popis produktu

Automatická líheň PUISOR IO-204

Líheň na vejce vhodná k líhnutí vodní a hrabavé drůbeže - pro kuřata, křepelky, kachny, krůty, husy a bažanty. S automatickým otáčením až 51ks slepičích vajec - možnost i ručního otáčení vajec, s regulací teploty od 25 do 41°C, s manuální regulací vlhkosti, s teploměrem a s vlhkoměrem.

Součástí balení je samozřejmě český návod, který obsahuje užitečné rady, tipy a triky pro úspěšné líhnutí. Navíc v případě potřeby poskytujeme našim zákazníkům poradenství s vhodným výběrem líhně i s praktickými radami při líhnutí vodní a hrabavé drůbeže. Garantujeme 24 měsíční záruční dobu a poskytujeme záruční i pozáruční servis.

 

Kapacita líhně dle jednotlivých druhů drůbeže
kapacita_lihne_puisor_io-103,203,204

*   kapacita při zakoupení lisek na křepelčí vejce PUISOR 1,0.ALP
**  kapacita bez použití otočného roštu


Systém otáčení vajec 

Líheň nabízí možnost automatického otáčení vajec za pomocí modulu PUISOR 1.0.AU, který pravidelně otáčí vejci umístěnými v otočném roštu v 1 hodinovém intervalu. Otočný rošt je vybaven liskami vhodnými pro velikost slepičích, kachních nebo bažantích vajec. Aby bylo možné využít automatické otáčení i při líhnutí křepelčích vajec, je třeba zakoupit lisky PUISOR 1,0.ALP. V případě potřeby (například u vajec husích, která se nevejdou velikostí do lisek otočeného roštu) je také u líhně možné otáčet vejce manuálně (ručně) a to při odpojení modulu a vyjmutí otočných roštů z líhně a umístěním vajec přímo na mřížku - základnu na líhnutí. Standardně je  tato mřížka užívána pouze na poslední 2-3 dny inkubace, kdy se vejce vyjmou z otočných roštu a vloží se na tuto mřížku, kde se s nimi již neotáčí, aby si plod mohl najít nejvhodnější cestu ze skořápky a úspěšně se tak vylíhnul v drůbež. 

system_otaceni_vajec_puisor_IO-204 vfin

Nastavení a kontrola teploty

Teplotu je možné nastavit a případně i dále regulovat v rozsahu od 25 do 41°C s přesností na 0,1°C za pomoci ovládacího panelu elektronické řídící jednotky viz obrázek níže. Panel je vybaven digitálním displejem s ukazatelem teploty a vlhkosti, ovládacími tlačítky pro potřebné nastavení teploty v líhni. Teplotu je možné zobrazit v jednotkách Celsius nebo Fahrenheit.

kontrola_a_nastaveni_teploty_v_lihni_puisor_io-204_A1

 
Nastavení a kontrola vlhkosti

Vlhkost se reguluje manuálně za pomoci ručního dolévání vody do vodních kanálků, které jsou umístěny pod základnou na líhnutí ve spodním krytu líhně.  Optimální teplota doplňované vody se pohybuje okolo 25-30°C (nedoporučuje se voda studená). Prvotní nalévání vody se provádí před umístěním základny na líhnutí a otočného roštu. Aktuální hodnota vlhkosti v líhní se kontroluje na displeji ovládacího panelu viz obrázek výše. V průběhu líhnutí se voda dolévá odkrytím horního víka, vyjmutím jednoho vejce a doplněním vody do kanálku přímo přes spodní mřížku.

dolevani_vody_do_lihne_puisor_io-204

Otáčení vajec, teplota i vlhkost jsou velmi důležitými faktory pří inkubaci drůbeže a je důležité udržovat správný postup a hodnoty, aby bylo líhnutí úspěšné!  Další cenné rady, které mohou pomoci dosáhnout vysoké líhnivosti naleznete v návodu. 

inkubace_u_lihne_PUISOR

 

3 999,-
2

Další fotografie

Automatická líheň na vejce PUISOR IO-204 AUTOMATICAutomatická líheň na vejce PUISOR IO-204 AUTOMATICAutomatická líheň na vejce PUISOR IO-204 AUTOMATICAutomatická líheň na vejce PUISOR IO-204 AUTOMATICAutomatická líheň na vejce PUISOR IO-204 AUTOMATICAutomatická líheň na vejce PUISOR IO-204 AUTOMATIC vytiskni produkt

Doporučujeme

Dárkový poukaz

Vážení zákazníci,

Kromě internetového obchodu pro vás nyní spouštíme nový internetový bazar. Žádné provize nebo zbytečné průtahy!

Stačí vložit inzerát a počkat na odpověď kupujícího...

Vyzkoušejte...

http://inzerce.vseprolov.cz

Inzertní server

přejít na inzerci ...