Ektosol fossil 1000 g proti čmelíkům

zařazení: OBORY a BAŽANTNICE | Boj proti parazitům | Na plochu

Ektosol fossil 1000 g proti čmelíkům

Ektosol fossil 1000 g proti čmelíkům

obrázky: 1

Ektosol fossil 1000 g proti čmelíkům

Záruka: dvouletá | Doba dodání: Do tří dnů

kód: STE021324

Detailní popis produktu

BIO křemenitý práškový koncentrát k hubení čmelíků SCHOPF EKTOSOL FOSSIL PUDER KONZENTRAT, 1kg

Velmi účinný BIO přípravek k likvidaci čmelíků u slepic, roztočů v peří drůbeže - klíšťatům, blechám, vším a dalšímu lezoucímu hmyzu - mravenci, rybenky, stínky, atd., 1000g koncentrátu = možnost aplikace formou nátěru, postřiku nebo rozptylu na plochu , s téměr okamžitým účinkem (během 360 minut), dlouhodobý účinek i po dešti, vhodný i pro BIO farmy, účinná látka Oxid křemičitý amorfní - Křemelína

Cílový organismus

K hubení roztočů - zvláště pak čmelíků kuřích, tzv. slepičích muněk (Dermanyssus gallinae), i dalších parazitů v peří, klíšťatům, blechám, vším a lezoucího hmyzu - např. mravenci, rybenky domácí, stínky obecné, červotoč tabákový, potemník moučný, pilous rýžový a další.


Oblast použití

Přípravek se používá například v kurnících, holubnících, hospodářských usedlostech (na zahradě i v domácnosti), drůbežárnách, ale je možné používat také ve stájích (koňských, s hovězím dobytkem, s prasaty). Vhodný na plochy na všechny místa výskytu parazitů jako jsou podlahy včetně všech mezer, zdi i stropy, klece, bidla, snášedla z venkovní strany, ale i například hnojové jámy. Přípravek není určen k aplikaci na zvířata, krmivo včetně krmítek a napaječek. Přípravek doporučujeme současně kombinovat s přípravkem vhodným na zvířata.


Příprava

Přípravek je dodáván v 1000 gramovém balení ve formě práškového koncentrátu, který je připraven k okamžitému použití formou rozptylu - suchá aplikace nebo je možné přípravek naředit a aplikovat roztok formou nátěru nebo postřiku. Dle Vaší potřeby si sami zvolte, jakou formou budete aplikovat a případně jaké množství přípravku budete potřebovat. 

Spotřeba formou rozptylu - cca 30-50g na 1m2
Spotřeba formou bariéry - cca 5-10g na 1m (2 mm na výšku a 0,5-2 cm na šířku)
Spotřeba formou postřiku, nátěru - cca 50-100ml roztoku na 1m2 

Příklad roztoku pro formu postřiku: k ošetření 50-100m2 je třeba smíchat 1000g přípravku SCHOPF EKTOSOL FOSSIL PUDER KONZENTRAT s 5 litry vody. 


Aplikace

Přípravek je možné používat i v obsazených stájích, pouze zakryjte všechny povrchy, které by neměly být ošetřeny. Poté aplikujte přípravek metodou, která vám vyhovuje. Po 5 až 8 dnech se doporučuje celý proces opakovat. 

Formou rozptylu a bariéry: Práškový koncentrát se aplikuje například rukou v ochranných rukavicích anebo za pomoci lopatky.

Formou postřiku: Namíchaný roztok se aplikuje například pomocí vysokotlakového čističe nebo zádového postřikovače. 

Formou nátěru: Namíchaný roztok se aplikuje například pomocí plochého štětce. 

 
Účinnost

Přípravek k hubení roztočů a lezoucího hmyzu má po aplikaci téměř okamžitý účinek (během 360 minut). Přípravek působí kontaktně a narušuje ochrannou povrchovou vrstvu těla hmyzu, který následně hyne v důsledku dehydratace. Přípravek spolehlivě působí také při vysoké vlhkosti vzduchu. Například při venkovním použití po dešťových srážkách se přípravek rozpustí, nicméně po jeho dalším uschnutí se opětovně vytvoří malé krystalky přípravku. Přípravek tak opět účinkuje stejným způsobem, tj. neztrácí po dešti účinek. V případě potřeby je možné připravený roztok odstranit vodou s mycím prostředkem.


Doporučení prodejce

POZOR! Přípravek není určen k aplikaci na zvířata, krmivo včetně krmítek a napáječek! Přípravek doporučujeme současně kombinovat s přípravkem vhodným na zvířata. Vhodné doplňující přípravky naleznete níže:


Návod k obsluze ke stažení:
EKTOSOL FOSSIL PUDER KONZENTRAT, 1KG - etiketa

Parametry produktu:

Hmotnost:1.2 kg

Rozměry balení:10x5x17 cm

549,-
3 vytiskni produkt

Doporučujeme

Dárkový poukaz

Vážení zákazníci,

Kromě internetového obchodu pro vás nyní spouštíme nový internetový bazar. Žádné provize nebo zbytečné průtahy!

Stačí vložit inzerát a počkat na odpověď kupujícího...

Vyzkoušejte...

http://inzerce.vseprolov.cz

Inzertní server

přejít na inzerci ...