Dalekohled Blaser Primus 10x42

zařazení: OPTIKA | BLASER | Dalekohledy

Dalekohled Blaser Primus 10x42

Dalekohled Blaser Primus 10x42

obrázky: 12

Zobrazit splátkovou kalkulačku

Dalekohled Blaser Primus 10x42

Záruka: deset let | Doba dodání: Do tří dnů

kód: STE016142

PŘI PLATBĚ CELÉ ČASTKY PŘEDEM, NEBO ZAPLACENÍ ZÁLOHY VE VÝŠI 40000,- DOSTANETE SLEVU 2000,- , NEBO ZBOŽÍ V TÉTO HODNOTĚ.

Dalekohled Blaser Primus 10x42

Dalekohled Blaser Primus 10x42 je ideální na lov na horách nebo na otevřeném prostranství. Umožňuje určit detaily i na velké vzdálenosti.

Dalekohledy Blaser Primus přinášejí úplně nový optický přepočet v kombinaci s využitím největší čočky okuláru a tím umožňují výrazně rychlejší snímání obrazu. Přináší mimořádně pohodlný vizuální zážitek v každé situaci, a to i v případě, že dalekohled není v optimální pozici ve vztahu k vašim očím.

Vysoká propustnost světla, neutrální reprodukce barev a brilantní, vysoce kontrastní obraz, jsou dnes již nutností pro optiku používanou na lov.

CCC pokrytí povrchu více vrstvami (Contrast and Color Corrective Coating) zajišťuje obrazový výkon prvotřídní kvality za jakýchkoliv světelných podmínek.

Stejně důležitá je ochrana vnějších čoček povlakem SLP (Smart Lens Protection) založená na nanotechnologiích zajišťujících ochranu proti vodě a prachu. Umožňuje rychle odtečení dešťové vody, výrazně jednodušší čištění čoček.

Dobrá rovnováha je důležitým kritériem pro dalekohledy, pokud jde o držení předmětů po delší dobu bez únavy. Krátký most a těžiště blízko k okuláru dává všem Blaser Primus dalekohledům ideální rovnováhu.

Hořčíková konstrukce pokrytá dvojbarevným plastem, ovládací prvky s reliéfem rybích šupin poskytují spolehlivou manipulaci zejména za nepříznivých povětrnostních podmínek.
Pevné zvětšení 10 x
Průměr objektivu 42 mm
Průměr výstupní pupily 4.2 mm
Zorné pole na 1000 m 116 m
Minimální pozorovací vzdálenost 2 m
Hmotnost 970 g
Šířka 144 mm
Výška 184 mm
Délka 58 mm

Doprava Zdarma
49 900,-
3

Další fotografie

Dalekohled Blaser Primus 10x42 vytiskni produkt

Doporučujeme

Dárkový poukaz

Vážení zákazníci,

Kromě internetového obchodu pro vás nyní spouštíme nový internetový bazar. Žádné provize nebo zbytečné průtahy!

Stačí vložit inzerát a počkat na odpověď kupujícího...

Vyzkoušejte...

http://inzerce.vseprolov.cz

Inzertní server

přejít na inzerci ...