Dalekohled BV 8×25

zařazení: MINOX | Binikulární dalekohledy BV

Dalekohled BV 8×25

Dalekohled BV 8×25

obrázky: 1

Zobrazit splátkovou kalkulačku

Dalekohled BV 8×25

Záruka: pět let | Doba dodání: týdenní

kód: STE019224

Popis

Kapesní, odolný vůči vodě, s kovovým tělem. MINOX BV 8 × 25 je kapesní dalekohled s všestranným využitím. Je skvělým, a hlavně šikovným společníkem tam, kde je důležité nenést těžká zavazadla, např. při cestování, sportování, lovu či při pozorování zvířat a rostlin. Kromě toho mě i výborný poměr kvalita – cena. Ideální volba pro ty, kteří hledají malý, kvalitní a cenově dostupný dárek. Kompaktní dalekohledy MINOX jsou z hlediska technického vybavení třídou sami o sobě. Nový, moderní design optického systému zaručuje, že při pozorování dalekohledem BV 8×25 se Vám dostane čistý obraz s vysokým kontrastem a nejlepším detailem. Všechny skleněné a vzduchové povrchy jsou mnohovrstvená, čímž poskytují maximální přenos světla a jasný pohled bez odlesku.

Extrémně pevné hliníkové tělo zaručuje spolehlivé fungování optiky a přesné mechaniky. Inovativní těsnící technologie chrání před vniknutím prachu a vody do tlaku 0,3 baru a hloubky 5 metry, takže dalekohled BV 8×25 je ideální i do větrného a nepříznivého počasí. Dusíková výplň zaručuje stálou ochranu proti korozi a zabraňuje zamlžování skleněných povrchů i při častých a náhlých teplotních změnách.

Dlouhý oční reliéf rady BV je přizpůsoben nositelem brýlí, kteří si mohou vychutnat plný výhled bez Vinětace. Otočné pogumované oční výstupky lze nastavit podle vzdálenosti mezi očima, což je další vynikající vlastností. Střední spoj umožňuje rychlé nastavení vzdálenosti mezi objektivy. Díky pogumovanému povrchu hliníkového těla, který zabraňuje klouzání, dalekohled bezpečně a pevně uchopíte. Dalekohled MINOX BV 8×25 dodáváme s nylonovým popruhem a pouzdrem.

Technické parametry: 

Zvětšení: 8x

Průměr předních čoček: 25 mm

Dioptrická korekce: ± 4 dpt

Výstupní pupila: 3.1 mm

Zorné pole: 119 m na 1000 m

Oční reliéf: 15.5 mm

Minimální vzdálenost: 1.5 m

Šero faktor: 14.1

Provozní teplota: -10oC až 50oC

Voděodolnost: do 5 m

Rozměry (výška x šířka x hloubka): 109 x 98 x 39 mm

Hmotnost: 306 g

Design: VOLKSWAGEN DESIGN

4 615,-
3 vytiskni produkt

Doporučujeme

Dárkový poukaz

Vážení zákazníci,

Kromě internetového obchodu pro vás nyní spouštíme nový internetový bazar. Žádné provize nebo zbytečné průtahy!

Stačí vložit inzerát a počkat na odpověď kupujícího...

Vyzkoušejte...

http://inzerce.vseprolov.cz

Inzertní server

přejít na inzerci ...