Puškohled Meopta MeoStar R2 2-12x50 RD

zařazení: OPTIKA | MEOPTA | Puškohledy MeoStar R2

Puškohled Meopta MeoStar R2 2-12x50 RD Špičková světelná propustnost pro delší dobu lovu. 

Puškohled Meopta MeoStar R2 2-12x50 RD

obrázky: 123456

Zobrazit splátkovou kalkulačku

Puškohled Meopta MeoStar R2 2-12x50 RD

Záruka: 10+20 let | Doba dodání: Skladem

kód: STE011504

 

JEN PRO ZÁKAZNÍKY VŠE PRO LOV. CZ:

 PŘI PLATBĚ CELÉ ČÁSTKY PŘEVODEM, NEBO ZAPLACENÍ ZÁLOHY V NINIMÁLNÍ VÝŠI 35 000,- DOSTANETE SLEVU 1500,- 


MeoStar R2 2-12x50 RD
Špičková světelná propustnost pro delší dobu lovu.

Pro mnoho lovců znamená přicházející soumrak konec lovu. Přináší to zklamání ve chvílích, kdy je na dosah potenciální trofej. Abyste v těchto unikátních a vzácných okamžicích nikdy neminuli, vyvinula Meopta nový MeoStar R2 2-12x50 RD. Tento puškohled splní veškeré vaše požadavky při lovu. Šestinásobný zoom, široké zorné pole, vícenásobné vrstvy MeoLux a maximální dvanáctinásobné zvětšení zajistí, že pro vás bude každý cíl dosažitelný. Pro lov v lese, na poli či v otevřeném terénu, pro všechny nyní stačí pouze jeden puškohled MeoStar R2 2-12x50 RD.
Vlastnosti

MeoLux - Nejnovější vrstva MeoLux je vyvinuta pro ještě lepší světelnou propustnost a omezení nežádoucích odlesků. Všechny optické členy puškohledů z řady MeoStar R2 jsou opatřeny antireflexní vrstvou MeoLux, která zajišťuje až 93-95% světelné propustnosti na celý puškohled (99,8 % na jeden optický člen). Díky této nové generaci optických vrstev se mohou puškohledy MeoStar R2 pyšnit opravdu světově špičkovou světelnou propustností. Z hlediska výkonu za šera jsou puškohledy MeoStar R2 na samé hranici dnešních technologických možností. Nové speciální antireflexní vrstvy MeoLux prakticky umožní aktivní pozorování a lov až do šera nebo za jasné noci.
MeoDrop - Speciální hydrofobní vrstvy odvádějí vodu, prach a mastnotu z povrchu optických členů, čímž napomáhají udržení čistého, brilantního obrazu. Jsou založeny na principu lotosového efektu; specifická mikroskopická vrstva způsobí, že se nežádoucí prachové nebo vodní částečky shluknou v kapky, které jednoduše z povrchu čočky sklouznou. Optické členy opatřené vrstvou MeoDrop se lehce čistí a nevznikají na nich šmouhy.
MeoShield - Křemíková vrstva aplikovaná za pomoci iontů chrání vnější povrchy čoček před poškrábáním a oděrem, a to i v polních podmínkách.
MeoQuick - Rychloostření MeoQuick umožňuje rychlé zaostření a poskytuje dostatečně široký rozsah pro přizpůsobení obrazu lidskému oku.
Točítka rektifikace MeoTrak II - Točítka rektifikace MeoTrak II přinášejí přesné krokové nastavení s vynikající opakovatelností a přesností. Hmatatelné a slyšitelné záskoky zajišťují přesné nastavení v polních podmínkách.
RD2 - Osvětlovač záměrného obrazce nové generace s možností nastavení 8 stupňů intenzity osvětlení a s vypínáním v mezipolohách.
Optické komponenty - Jednotlivé optické komponenty jsou v Meoptě vyrobeny, pečlivě očištěny, vyleštěny a precizně složeny pro špičkový výkon.
Záměrná osnova na skleněné podložce - Precizně vyleptané záměrné kříže do skleněné podložky nabízí výjimečné stanovení cíle pro všechny střelecké aplikace.
Převracecí soustava - Vyvinuta pro maximální odolnost proti rázům i zbraní velkých kalibrů, výsledkem je opakovatelná přesnost a stálost záměrného bodu.
Hliníkový tubus 30 mm - Jednodílný tubus z lehkých hliníkových slitin používaných v leteckém průmyslu, odolný a pevný, zaručující dlouhou životnost, je opatřen speciální eloxovou povrchovou úpravou odolnou proti otěru, černý matný povrch eliminuje odlesky.
Vodotěsný - Všechny puškohledy Meopta jsou 100% vodotěsné, ponorné a jsou plně chráněny proti vlhkosti, dešti a sněhu.
Plněno dusíkem - Všechny puškohledy jsou hermeticky uzavřené, plněné inertním plynem, což 100% zabraňuje vnitřnímu rosení.
30 letá prodloužená záruka - Meopta staví na své optické dokonalosti, tradici a zkušenostech a proto poskytuje na vybrané výrobky prodlouženou třicetiletou záruku. Tuto výhodu získá uživatel na základě registrace.
 

Doprava Zdarma
49 999,-
3

Další fotografie

Puškohled Meopta MeoStar R2 2-12x50 RDPuškohled Meopta MeoStar R2 2-12x50 RDPuškohled MeoStar R2 2-12x50 RDPuškohled MeoStar R2 2-12x50 RDPuškohled MeoStar R2 2-12x50 RD vytiskni produkt

Doporučujeme

Dárkový poukaz

Vážení zákazníci,

Kromě internetového obchodu pro vás nyní spouštíme nový internetový bazar. Žádné provize nebo zbytečné průtahy!

Stačí vložit inzerát a počkat na odpověď kupujícího...

Vyzkoušejte...

http://inzerce.vseprolov.cz

Inzertní server

přejít na inzerci ...