Dalekohled Vortex Viper HD 10x50

zařazení: OPTIKA | DALEKOHLEDY MYSLIVECKÉ | Univerzální myslivec | VORTEX | Dalekohledy Viper HD

Dalekohled Vortex Viper HD 10x50 - Nádherný obraz s vykreslením detailů i v hlubokém šeru za rozumnou cenu

Dalekohled Vortex Viper HD 10x50

obrázky: 1234

Zobrazit splátkovou kalkulačku

Dalekohled Vortex Viper HD 10x50

Záruka: Doživotní záruka | Doba dodání: Na objednávku

kód: STE020702

 

PŘI PLATBĚ CELÉ ČASTKY PŘEDEM, NEBO ZAPLACENÍ ZÁLOHY (ZÁLOHOVÁ FAKTURA MAILEM) VE VÝŠI 10000,-  DOSTANETE SLEVU 500,- , NEBO ZBOŽÍ V TÉTO HODNOTĚ.

ZÁLOHU PŘIJÍMÁME POUZE JELI ZBOŽÍ NA SKLADĚ, NEBO MINIMÁLNĚ NA CESTĚ K NÁM

 

Prémiová optika a robustní konstrukce v nesmírně kompaktním lehkém balení - co víc si přát? Možná by se hodil kvalitní postroj k uschování a přepravě vaší investice. A právě proto je už jeden v balení! Lovci, střelci i jíní outdooroví nadšenci můžou využít vysoce kvalitní provedení dalekohledů řady Viper HD

Viper 10x50 HD je velmi kvalitně zpracovaný vodotěsný, argonem plněný dalekohled se střechovými hranoly, zvětšením 10x, průměrem objektivu 50mm a zorným polem 115m/1000m. Dalekohled má velmi kvalitní optiku a vynikající světelnost při velkém zvětšení. Je vhodný pro myslivost, ornitologii a běžné pozorování přírody a okolí, kdy je potřeba rozlišit detaily a to i v horších světelných podmínkách např. za soumraku. Lze jej používat i ve špatném počasí např. v dešti a mrazu. Dalekohledem je možné pozorovat i velmi blízké objekty. Nejkratší zaostřitelná vzdálenost jsou 2.9m.

Optická soustava obsahuje vícečlenné okuláry a objektivy z kvalitního optického skla s nízkou disperzí a velkou propustností světla.

Střechové hranoly jsou vyrobeny z optického skla BaK4. Střecha hranolů je opatřena speciální reflexní vrstvou pro zvýšení světelnosti. Hranoly mají fázové vrstvy, které zvyšují kontrast a ostrost obrazu a zlepšují pozorovací komfort (při delším pozorování nejsou oči unavené).

Všechny optické členy jsou opatřeny antireflexními vrtsvami Vortex - XR-FMC (Fully Multi Coating). Tyto vrstvy zlepšují schopnost přenosu světla a tím znatelně zvyšují skutečnou světelnost dalekohledu.

Vnější plochy čoček objektivů a okulárů jsou opatřeny vodu odpuzující vrstvou ArmorTek, která zabraňuje vytváření skvrn od vody, hmyzu nebo pryskyřic. Díky této speciální vrstvě ArmorTek nevyžaduje optika časté čištění a tím se znatelně prodlužuje životnost dalekohledu.

Tělo dalekohledu je pogumované a díky ergonomickým prvkům se výborně drží i když je dalekohled mokrý nebo namrzlý. Očnice jsou otočné vysunovací s mezistupni. Mají pogumovaný povrch a netlačí na oční jamky. Pokud nosíte brýle, je možné nechat očnice zasunuté a pozorovat s nasazenými brýlemi. Ostření je vnitřní a ovládá se centrálním šroubem. Je velmi přesné a citlivé. Na ostřícím dílu je integrovaná tzv. dioptrická korekce, pomocí níž lze zaostření upravit přesně podle očí pozorovatele.

Dalekohled je vodotěsný a plněný argonem proti zamlžování zevnitř. Argon mnohem lépe chrání vnitřní části dalekohledu před nežádoucím rosením než dusík. Prodlužuje tak celkovou životnost dalekohledu.

Dalekohled je také možné upevnit na stativ pomocí stativového adaptéru (volitelné příslušenství).

Dalekohled je dodávaný včetně brašny, krytek, čistící utěrky a popruhu.

Technická data

Typ dalekohledubinokulární

Zvětšení10x

Průměr objektivu50 mm

Hranolová soustavastřechové hranoly

Zorné pole (v 1000 m)115 m

Zorný úhel dalekohledu6.6°

Průměr výstupní pupily

5 mm

Relativní světelnost25

Index stmívání22.36

Vzdálenost výstupní pupily16 mm

Nejkratší ostřící vzdálenost2.9 m

Rozpětí okulárů59 - 75 mm

Rozměry165 x 132 mm

Hmotnost805 g

 

 

náš tip!Doprava Zdarma
15 800,-
3

Další fotografie

Dalekohled Vortex Viper HD 10x50Dalekohled Vortex Viper HD 10x50Dalekohled Vortex Viper HD 10x50 vytiskni produkt

Doporučujeme

Dárkový poukaz

Vážení zákazníci,

Kromě internetového obchodu pro vás nyní spouštíme nový internetový bazar. Žádné provize nebo zbytečné průtahy!

Stačí vložit inzerát a počkat na odpověď kupujícího...

Vyzkoušejte...

http://inzerce.vseprolov.cz

Inzertní server

přejít na inzerci ...