Vábnička na zvířata SABRE

zařazení: POMŮCKY K LOVU | Elektronické vábničky | Vábničky elektronické

Velká programovatelná vábnička s 280 přednahranými zvuky. Dálkové ovládání s dosahem téměř 300 metrů bez přímé viditelnosti.

Vábnička na zvířata SABRE

obrázky: 123

Zobrazit splátkovou kalkulačku

Vábnička na zvířata SABRE

Záruka: dvouletá | Doba dodání: k upřesnění

kód: STE020880

Detailní popis produktu

Velká profesionální vábnička pro vábení divokých zvířat. Vábnička má na svém disku 280 přednahraných zvuků, které si může uživatel doplnit o své vlastní ve formátu wav (16 bitů a méně) nebo mp3. Výrobce vábniček má vlastní, volně přístupnou databázi hlasů zvířat. Nahrání zvuků je snadné - pomocí dodávaného kabelu se vábnička propojí s počítačem a nové zvuky se jednoduše překopírují s disku počítače na disk vábničky.

Vábnička se ovládá pomocí dálkového ovládání. Na velkém displeji ovládání je zobrazený seznam nahraných zvuků a nabití baterií. Jednoduchá tlačítka slouží k přepínání zvuků a ovládání hlasitosti. Tělo vábničky má držák na balabána AD450 - ten se pomocí propojovacího kablíku s vábničkou a ovládá se pomocí dálkového ovládání. Jedna z oblíbených funkcí vábničky je nastavení až dvaceti nejpoužívanějších hlasů do samostatného souboru. Ten je pak přístupný pomocí jednoho tlačítka. Výběr  zvuků je pak rychlý a uživatel nemusí listovat celou nabídkou. Displej má denní a noční mód. Dosah ovládání je až 300 metrů bez přímě viditelnosti. Uživatel tak nevábí zvířata přímo k sobě, ale do míst, kam potřebuje. Tím se může předejít nechtěnému zrazení.

Jako zdroj energie slouží AA baterie. Vábnička potřebuje ke svému provozu 10 AA baterií a ovládání 4 AA baterie (nejsou součástí dodávky).

Hmotnost: 1.8 kg

Doprava Zdarma
7 290,-
3

Další fotografie

Vábnička na zvířata SABREVábnička na zvířata SABRE vytiskni produkt

Doporučujeme

Dárkový poukaz

Vážení zákazníci,

Kromě internetového obchodu pro vás nyní spouštíme nový internetový bazar. Žádné provize nebo zbytečné průtahy!

Stačí vložit inzerát a počkat na odpověď kupujícího...

Vyzkoušejte...

http://inzerce.vseprolov.cz

Inzertní server

přejít na inzerci ...