Šplhací posed Summit Viper SD Treestand

zařazení: POMŮCKY K LOVU | Sedačky, posedy | Posedy bez žebře,šplhací

Šplhací posed Summit Viper SD Treestand

Šplhací posed Summit Viper SD Treestand

obrázky: 12345678910

Zobrazit splátkovou kalkulačku

Šplhací posed Summit Viper SD Treestand

Záruka: dvouletá | Doba dodání: Na objednávku

kód: STE022363

Nejprodávanější lezecký posed značky Summit nabízí všestrannost, pohodlí a funkčnost. Je lehký, ale odolný, a bude vám věrně sloužit sezónu za sezónou.

 

Hliníkový uzavřený rám.

Pohodlné polstrované sedadlo s opěradlem v kamufláži Mossy Oak Break-Up Infinity.

Hmotnost 9 kg, nosnost 150 kg

Dodáván s bezpečnostními popruhy

 

Lezecký posed Summit Viper SD je už 17 let nejprodávanějším modelem firmy Summit. Je navržen tak, aby vás na stromě pohodlně ukryl. Může se pochlubit pohodlným polstrovaným sedadlem s nastavitelnou výškou a uzavřeným rámem, který zároveň slouží také jako pevná a stabilní opora pro zbraň. Viper je tichý, pohodlný a bezpečný, a navíc váží pouhých 9 kilogramů. Díky pohodlným popruhům jej navíc můžete do revíru a zpět odnést na zádech jako batoh.

 

Tlumicí technologie Dead Metal

Klíčové části posedu jsou vyplněny speciální expanzní pěnou, která tlumí nežádoucí hluk.

 

Quickdraw kabely

Nejjednodušší, nejrychlejší a nejtišší systém uchycení kabelů, který byl kdy vymyšlen. Už žádné trápení se šrouby, kolíky nebo matkami. Nastavte kabel na průměr kmene stromu, zasuňte do zarážky a systém QuickDraw kabel bezpečně uzamkne. K sejmutí posedu ze stromu stačí jen stisknout tlačítko.

 

Zesílená konstrukce Summitlokt 

Vysoce kvalitní hliníková slitina a precizní sváry zajišťují tuhost a pevnost. Každý spoj je před svařením “uzamknut”, a spoje jsou navrženy tak, aby bylo minimalizováno namáhání svárů. Výsledkem je silný, bezpečný, pevný a tichý posed.

 

Šplhací třmeny Rapidclimb

Jednoduché a snadno nastavitelné šplhací třmeny Rapidclimb jsou standardní výbavou všech posedů Summit. Jsou navrženy tak, aby udržely vaše boty pevně přichycené ke spodní platformě a umožnily vám rychle a bezpečně vyšplhat do zvolené výšky.

 

náš tip!Doprava Zdarma
12 299,-
3

Další fotografie

Šplhací posed Summit Viper SD TreestandŠplhací posed Summit Viper SD TreestandŠplhací posed Summit Viper SD TreestandŠplhací posed Summit Viper SD TreestandŠplhací posed Summit Viper SD TreestandŠplhací posed Summit Viper SD TreestandŠplhací posed Summit Viper SD TreestandŠplhací posed Summit Viper SD TreestandŠplhací posed Summit Viper SD Treestand vytiskni produkt

Doporučujeme

Dárkový poukaz

Vážení zákazníci,

Kromě internetového obchodu pro vás nyní spouštíme nový internetový bazar. Žádné provize nebo zbytečné průtahy!

Stačí vložit inzerát a počkat na odpověď kupujícího...

Vyzkoušejte...

http://inzerce.vseprolov.cz

Inzertní server

přejít na inzerci ...