LED čelovka Fenix HP15 Ultimate Edition

zařazení: SVÍTILNY | FENIX | Čelovky | Montážní potřeby | RYBÁŘSKÉ OSVĚTLENÍ | Čelové svítilny | Čelovky

LED čelovka Fenix HP15 Ultimate Edition

HP15 Ultimate Edition

obrázky: 1234567

LED čelovka Fenix HP15 Ultimate Edition

Záruka: pět let | Doba dodání: nedostupné

kód: STE012826

LED čelovka Fenix HP15 Ultimate Edition nabízí bezkonkurenční výkon až 900 lumenů (ANSI) a dosvit 178 metrů. K napájení používá čtyři tužkové AA baterie, které jsou umístěny v pouzdře na zátylku. Výborného výkonu bylo dosaženo použitím nejnovější LED Cree XM-L2. Jedná se tak o nejsilnější čelovou LED svítilnu na tužkové baterie na trhu!

Čelovka nabízí celkem 6 režimů výkonu včetně SOS signálu pro použití v nouzových situacích. V nejnižším režimu s 10 lumeny poskytuje výbornou výdrž až 170 hodin (7 dnů). Čelovka je napájena digitálně regulovaným konstantním proudem pro zaručení stálého světelného výkonu i při snižování napětí v bateriích (při jejich pozvolném vybíjení). HP15 Ultimate je vhodná pro řadu outdoorových aktivit, například běžecké lyžování, skialpinismus, noční běh, cyklistiku, rybaření, speleologii a další aktivity.

Všechny parametry čelovky (světelný tok, doba provozu na baterie, vodotěsnost, dosvit a nárazuvzdornost) jsou změřeny v souladu s normou ANSI/NEMA FL 1-2009.
Parametry čelové svítilny Fenix HP15 Ultimate Edition

Je použita nejnovější výkonná LED Cree XM-L2 s životností 50 000 hodin.
Celkem šest režimů výkonu:
měřeno s nabíjecími NiMH bateriemi 2500mAh: BURST 900 lumenů: (po 30s se přepne do předchozího režimu svícení) -> 400 lumenů (3,5 hodiny) -> 150 lumenů (10 hodin) -> 50 lumenů (40 hodin) -> 10 lumenů (160 hodin) -> SOS
měřeno s přibalenými alkalickými bateriemi: BURST 900 lumenů: (po 30s se přepne do předchozího režimu svícení) -> 400 lumenů (3,1 hodiny) -> 150 lumenů (8 hodin) -> 50 lumenů (44 hodin) -> 10 lumenů (170 hodin) -> SOS
Hliníkový reflektor pro perfektní světelný kužel s dosvitem 178 metrů (7941 cd).
Digitálně regulováno pro konstantní jas.
Používá čtyři tužkové baterie (typ AA - alkalické, lithiové či dobíjecí NiMH). Tyto baterie jsou levné a široce dostupné.
Nejdelší dobu výdrže poskytnou lithiové tužkové baterie Energizer L91 Ultimate Lithium (vhodné zejména pro extrémní podmínky a expedice).
Spínače jsou chráněny proti nechtěnému zapnutí v zavazadle.
Baterie umístěny v odděleném pouzdru, které lze umístit na zátylek.
Reflektor je možné naklápět v několika krocích a tím nastavit požadovaný směr svícení.
Vyrobeno z odolného plastu a leteckého tvrzeného hliníku typu T6.
Nárazuvzdorná pádům z výšky 1 metru.
Váha 182 gramů (včetně popruhů, bez baterií).
Voděodolná dle standardu IPX-6 (ostřikování silnými proudy vody ze všech směrů).
Tvrzená ultra čistá skleněná čočka s anti-reflex povrchem.
Součástí balení je čelovka a čtyři alkalické baterie.

Použití čelovky Fenix HP15 Ultimate Edition

Sestavte čelovku dle obrázků v přiloženém anglickém návodu. Čelovku zapnete stisknutím tlačítka, jakmile je čelovka zapnutá, tak se základní režimy svícení (10 - 50 - 150 - 400 lumenů) opět přepínají stisknutím tlačítka. Vypnutí docílíte podržením tlačítka po dobu půl vteřiny, SOS režim se aktivuje podržením tlačítka po dobu 3 vteřin. Po vypnutí si čelovka pamatuje poslední nastavený stupeň svícení (kromě SOS a krátkodobého režimu 900 lumenů). Pokud je světelná hlava v základní nesklopené poloze, jsou tlačítka chráněna plastovým výstupkem proti nechtěnému sepnutí (například při převozu v zavazadle).

Krátkodobý BURST režim 900 lumenů se aktivuje podržením oranžového tlačítka po dobu 1,2 vteřiny, po 30 vteřinách se čelovka přepne zpět do předchozího režimu výkonu.

Upozornění na vybité baterie - čelovka postupně automaticky redukuje počet dostupných režimů výkonu. Při zcela vybitých bateriích bude dostupný jen jediný nejnižší režim.
Upozornění

Nerozebírejte sami zapečetěné části, poruší se tím záruka.
Používejte pouze kvalitní tužkové baterie, aby nedošlo k poškození svítilny například z důvodu úniku látek z baterií.
Vyndejte baterie z čelovky pokud ji nebudete delší dobu používat nebo pokud jsou baterie již vybité. Jinak může u některých méně kvalitních baterii dojít k poškození čelovky.
Pokud čelovka bliká, nepřepíná na vyšší režimy výkonu či se nerozsvítí, může to být jedním z následujících důvodů:
Baterie jsou téměř vybité – vyměňte je.
Kontakty v bateriovém držáku jsou špinavé – očistěte je vatičkou namočenou v alkoholu.

Záruka

pět let záruka.

1 899,-
3

Další fotografie

LED čelovka Fenix HP15 Ultimate EditionLED čelovka Fenix HP15 Ultimate EditionLED čelovka Fenix HP15 Ultimate EditionLED čelovka Fenix HP15 Ultimate EditionLED čelovka Fenix HP15 Ultimate EditionLED čelovka Fenix HP15 Ultimate Edition vytiskni produkt

Doporučujeme

Dárkový poukaz

Vážení zákazníci,

Kromě internetového obchodu pro vás nyní spouštíme nový internetový bazar. Žádné provize nebo zbytečné průtahy!

Stačí vložit inzerát a počkat na odpověď kupujícího...

Vyzkoušejte...

http://inzerce.vseprolov.cz

Inzertní server

přejít na inzerci ...