TRETORN LUMBER PRO II Orange

zařazení: OBUV PÁNSKÁ | Gumová obuv TRETORN | Práce v lese | Protipořezová obuv

profi pracovní holinky pro lesníky

TRETORN LUMBER PRO II Orange

obrázky: 123456

Zobrazit splátkovou kalkulačku

TRETORN LUMBER PRO II Orange

Záruka: dvouletá | Doba dodání: týdenní

kód: STE020039

Stručný popis: Profi Holinka Tretorn Lumber Pro II pro náročnou práci v lese při kácení porostů, je velmi lehká a prostorná pryžová obuv se zvýšenou ochranou nohy.

Profi Holinka Tretorn Lumber Pro II pro náročnou práci v lese při kácení porostů, je velmi lehká a prostorná pryžová obuv se zvýšenou ochranou nohy, reflexní pás, rychleschnoucí dšívka, nastavitelná lýtková část a podešev vyrobená z odolného nitrilového kaučuku s možností uchycení čepů pro lepší přilnavost. Bota má samozřejmě také reflexní pásky, která vás činí viditelnými při práci v noci či za šera.

 

Horní část:
Přírodní kaučuk / syntetická pryž, Ochranná plocha proti pilovému řetězi: Kombinovaná z přírodního kaučuku / syntetické pryže / Ochranná tkanina pro ochranu.


Podrážka:
Nitrilová pryž (protiskluzová)


Mezipodešev:
Guma, mezipodešev z nerezové oceli (mezipodešev odolná proti propíchnutí)


Podšívka:
Bavlněné plátno


Třída ochrany pily 3. Zvýšená oblast ochrany pilového pásu pro maximální bezpečnost. Ocelová špička. Reflexní pás. Pevné uchycení paty. Gripsure - robustní vzorovaná podrážka z nitrilového kaučuku odolného proti olejům, připravená pro hroty. Snadné zapnutí / vypnutí na patě. Hloubová stélka poskytuje tlumení a pohodlí pro uživatele. Mezipodešev odolná proti propíchnutí. Zpevněná špička a patní čepička. Přírodní guma. Přírodní guma. Bez PVC. Hmotnost: 3,4 kg a pár (každý 1,7 kg, velikost 42) Pro EN ISO 20345: 2011 a EN ISO 17249: 2013: SB - Ochranná obuv (základní) ochrana prstů P - oblast FO - podrážka odolná vůči topnému oleji SRA - odolná proti skluzu na dlaždici z keramiky Třída 3 Ochrana proti řetězovému pásu.


 

4 590,-
3

Další fotografie

TRETORN LUMBER PRO II OrangeTRETORN LUMBER PRO II OrangeTRETORN LUMBER PRO II OrangeTRETORN LUMBER PRO II OrangeTRETORN LUMBER PRO II Orange vytiskni produkt

Doporučujeme

Dárkový poukaz

Vážení zákazníci,

Kromě internetového obchodu pro vás nyní spouštíme nový internetový bazar. Žádné provize nebo zbytečné průtahy!

Stačí vložit inzerát a počkat na odpověď kupujícího...

Vyzkoušejte...

http://inzerce.vseprolov.cz

Inzertní server

přejít na inzerci ...