Lovecká vesta Deerhunter Heat

zařazení: ZIMNÍ LOV | VYHŘÍVÁNÍ | ODĚVY PÁNSKÉ | Lovecké oděvy Deerhunter | Vesty | Vyhřívané oděvy | vyhřívané oděvy Deerhunter

Lovecká vesta Deerhunter Heat

Lovecká vesta Deerhunter Heat

obrázky: 123456

Zobrazit splátkovou kalkulačku

Lovecká vesta Deerhunter Heat

Záruka: dvouletá | Doba dodání: týdenní

kód: STE021918

Detailní popis produktu

 

Vnitřní vesta Deerhunter Heat má integrovaný systém HEAT, který se aktivuje na levé straně vesty jediným kliknutím. Intenzita tepla je nastavitelná a ilustrována vestavěným LED světlem, které indikuje tři úrovně tepla vesty. Po použití vyjměte doprovodnou powerbanku, připevněte malý kryt k zástrčce a vesta je nyní připravena k praní v pračce - to vše bez poškození elektrického systému HEAT. Vesta je na přední straně opatřena zapínáním na zip, vodoodpudivou povrchovou úpravou a pružnou tkaninou na obou stranách, což poskytuje vysoký stupeň volnosti pohybu a pohodlí.  

 

Odpuzovač vody

Integrovaný tepelný systém

Tlačítko zapnutí vpředu

Vesta s integrovaným ohřevem

3 úrovně tepla

Včetně powerbanky

Žebrový krk

Boční roztažitelná tkanina pro lepší uchycení a pohyb

Elastické lemování

100% polyester

 

Nabíjení powerbanky

Nabijte powerbanku pomocí kabelu USB / micro USB, který je součástí balení. Čtyři malé LED diody na powerbance indikují stav procesu nabíjení. Jakmile se rozsvítí všechny LED diody, odpojte nabíječku a powerbanka je nyní připravena k použití.

 

Deerhunter HeatDeerhunter Heat

Jak používat vestu Heat

 

Připojte powerbanku ke kabelu uvnitř spodní vnitřní kapsy vesty pomocí USB portu. Powerbank zapněte stisknutím tlačítka ON/OFF na boku. Po aktivaci vložte powerbanku do spodní vnitřní kapsy.

Funkci vyhřívání aktivujete stisknutím a podržením tlačítka napájení uvnitř náprsní kapsy, dokud se nerozsvítí kontrolka. Vyberte jednu z následujících teplot: Červené světlo - vysoká teplota 55 ° C Zelené světlo - střední teplota 45 ° C Modré světlo - nízká teplota 38 ° C Funkci vyhřívání vypnete stisknutím a podržením tlačítka napájení v náprsní kapse po dobu 3 sekund nebo dokud světlo nezhasne. Tlačítko ON/OFF na powerbance se pak přibližně po 1 minutě automaticky vypne. Funkce ohřevu lze také vypnout podržením tlačítka ON/OFF na powerbance po dobu alespoň 10 sekund.

Chcete -li funkci ohřevu restartovat, stiskněte tlačítko ON/OFF na powerbance a zapněte funkci ohřevu stisknutím tlačítka napájení uvnitř náprsní kapsy, dokud se kontrolka znovu nerozsvítí.

 

Umyjte a pečujte

 

Při praní tepelného výrobku powerbanku vždy vyjměte a během praní na ni nasaďte bezpečnostní zátku na USB kabel, aby byla chráněna. Použijte jemný program maximálně 40 ° C bez aviváže. Žádné chemické čištění. Žádné žehlení. Sušte v sušičce při nízké teplotě s několika tenisovými míčky.

 

Dále doporučujeme

 

Powerbanku vždy nabíjejte, dokud není plně nabitá. Vyvarujte se přebíjení powerbanky, protože by to mohlo snížit životnost baterie. Před dlouhodobým skladováním powerbanku odpojte a vyjměte. Všechny součásti jsou bezpečně testovány a jsou schváleny CE a RoHS. Vaše bezpečnost je naše starost!

 
 

 

Deerhunter HeatDeerhunter Heat
 
 

3 509,-
3

Další fotografie

Lovecká vesta Deerhunter HeatLovecká vesta Deerhunter HeatLovecká vesta Deerhunter HeatLovecká vesta Deerhunter HeatLovecká vesta Deerhunter Heat vytiskni produkt

Doporučujeme

Dárkový poukaz

Vážení zákazníci,

Kromě internetového obchodu pro vás nyní spouštíme nový internetový bazar. Žádné provize nebo zbytečné průtahy!

Stačí vložit inzerát a počkat na odpověď kupujícího...

Vyzkoušejte...

http://inzerce.vseprolov.cz

Inzertní server

přejít na inzerci ...